Nier-zine Professionals berichten.

Nierstichting en het coronavirus

Geachte heer, mevrouw,

De Nierstichting voelt een grote verantwoordelijkheid om de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Natuurlijk voor mensen die een kwetsbare gezondheid hebben zoals nierpatiënten. Maar ook voor iedereen die zich samen met ons inzet voor nierpatiënten, waaronder onze eigen medewerkers en de mensen werkzaam in de zorg. Lees hier meer over hoe wij mensen informeren en hoe we de bereikbaarheid hebben geregeld.

Opschorting activiteiten en beperken sociale contacten
Diverse evenementen, bijeenkomsten en wervingsactiviteiten zijn daarom tot en met 6 april opgeschort. Evenals afspraken met externen (in binnen- en buitenland). Om de continuïteit van onze inzet te waarborgen en sociale contacten te beperken, werken wij vanuit huis en plannen we afspraken waar nodig en mogelijk op afstand in.

Dossier coronavirus op nieren.nl