Stel uw eigen programma samen op de Wetenschaps driedaagse

De wereld is in beweging. 

Zo zijn er volop ontwikkelingen op gebied van wetenschap. En ook de wereld om ons heen roert zich, zoals Corona ons onmiskenbaar duidelijk heeft gemaakt. Dat brengt nieuwe wegen en vormen voor informeren, uitwisselen en ontmoeten met zich mee. En daarmee is ook de Wetenschapsdag zelf in ontwikkeling en niet meer de themadag zoals u die wellicht uit voorgaande jaren kent.

Het zoeken naar een afwisselende en inspirerende coronaproof invulling, bleek zoveel mooie ingrediënten op te leveren, dat we zijn uitgekomen op een driedaagse in plaats van een fysieke bijeenkomst op één dag. Met een zeer uiteenlopend aanbod van onderwerpen, (digitale) plaatsen en vormen.
U kunt daarmee uw eigen programma samenstellen, verdeeld over drie dagen. Ook voor ons nieuw en bijzonder.

Sluit dit aan bij uw wensen, wat werkt goed, welke invulling en vormen zijn voor herhaling vatbaar, wat juist niet? Kortom, een spannend en, naar onze mening, bruisend experiment. Dat we heel graag samen met u gaan beleven.

Doet u mee?

Mede namens de Nierstichting en NFN,               
Marja Ho-dac
Directeur NVN
 
Programmawijzer
Neem deel aan een webinar, bezoek online een laboratorium, stel vragen aan deskundigen, ga in gesprek of doe mee aan de wetenschapsquiz. De wetenschaps3daagse biedt een keur aan activiteiten. In onderstaand schema ziet u per dag wat er allemaal te doen is.

Als u op ‘lees meer’ klikt, ziet u uitgebreidere informatie over wat er die dag op het programma staat. Grasduint u rustig door het aanbod, en geef per dag aan waar u aan deel wilt nemen. Zo stelt u uw persoonlijke programma samen. 

In principe is het aantal deelnemers per onderdeel niet begrensd. Alleen bij de bijeenkomsten via Teams is er een maximaal aantal deelnemers (100).

Voor meer info en aanmelden https://content.mailplus.nl/m3/links/nierpatientenvereniging/txt450011/IXqPRBAYCeqLhNG