Webinar Voeding en dieet bij chronische nierschade

Nierpatiënten met beginnende nierschade krijgen vaak nog geen voedingsadvies. Dat is jammer, want het is juist zo belangrijk op uw voeding te gaan letten zodra u te horen hebt gekregen dat uw nieren minder goed werken. Zo kunt u proberen de achteruitgang van uw nierfunctie te vertragen.

Wat mag er wél!

In het webinar ‘Voeding en dieet bij chronische nierschade’ hoort u waarop u moet letten als uw nieren niet goed werken. In plaats van te kijken naar wat u niet mag eten, leggen diëtisten Eva Anne Hartman en Manouk Dam de nadruk op wat er nog allemaal wel mag en kan!

Aanmelden

Het webinar is op 5 november van 19.00 – 20.00 uur. Aanmelden kan in de agenda:

https://www.nvn.nl/activiteiten/agenda/voeding-en-dieet-bij-chronische-nierschade/