De Nationale GezondheidsBeurs, de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl, oorspronkelijk gepland van 4 t/m 7 februari 2021 in de Jaarbeurs Utrecht wordt uitgesteld

De 14e editie van de Nationale GezondheidsBeurs & De AllergieBeurs zal nu plaatsvinden van 16 t/m 19 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht.

De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en alle medewerkenden aan deze grote productie staan vanzelfsprekend voorop. In deze onzekere tijd van Corona-crisis is daarom voor uitstel gekozen.

De Nationale GezondheidsBeurs is met 45.000 bezoekers in 4 dagen Europa’s grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl en biedt naast 325 exposanten elke dag meer dan 110 veel interactieve lezingen, workshops, proeverijen, kookdemonstraties, yoga-sessies, behandelingen en gezondheidstesten.

Vanaf voorjaar 2021 zullen tickets voor de Nationale GezondheidsBeurs beschikbaar zijn. U ontvangt hierover automatisch bericht.

Het BeursTeam wenst een ieder alle kracht en gezondheid in deze crisistijd.