Speciale Rode Loper Thuis-editie.

Op zaterdagavond 12 december dragen wij alle nierpatiënten een extra warm hart toe. Dat doen wij met een bijzondere ‘live stream uitzending’ van 45 minuten tijdens de Speciale Nierstichting Rode Loper THUIS-editie! Tijdens de donkere dagen voor kerst willen we mensen met een nierziekte en hun dierbare een steuntje in de rug geven, een beetje verlichting in deze tijd met zoveel sociale afstand. Samen staan we stil bij de impact van nierziekten, delen we verhalen, herdenken we geliefden en verrassen we nierpatiënten en hun naasten. Stanley Burleson, musicalster en ambassadeur van de Nierstichting, treedt ‘live op’.

Speciale Rode Loper Thuis-editie Bij de Nierstichting Rode Loper staan saamhorigheid en er voor elkaar zijn centraal. Door de dreiging van COVID is het dit jaar niet mogelijk om samen te komen. Daarom organiseren we de Nierstichting Rode Loper in een alternatieve vorm, namelijk vanuit HUIS. Maar wel met dezelfde liefdevolle intentie: iedereen met een nierziekte een warm hart toedragen!  Door de speciale live stream verbinding, die te volgen is via je telefoon of computer, zijn we er voor elkaar en toch ook een beetje samen.

Aanvang:            19.00 uur
Duur:                  ongeveer 45 minuten
 
Zo doe je mee
Schrijf je vandaag nog in! Deelname is helemaal gratis en kan via: rodeloper.nl
Vraag familie, vrienden en bekenden om ook deel te nemen. Want hoe meer mensen er zijn, hoe meer warmte we samen kunnen geven!

Iemand een hart onder de riem steken of verrassen?
Het is nu belangrijker dan ooit om er voor elkaar te zijn. Wil jij iemand een hart onder de riem steken of een liefdevolle kerst of nieuwjaarswens meegeven? Iemand die je tot steun is of iemand die jij bewondert door hoe hij/zij omgaat met een nierziekte? Alles kan! Als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, vermeld dit op het inschrijfformulier. Er zijn 2 mogelijkheden waarop je iemand kunt verrassen:

  1. Je kunt een tekst opgeven van max. 100 tekens. Deze verschijnt dan in beeld tijdens de live stream en zo kun je iemand in het zonnetje zetten.
  2. Je kunt ook persoonlijk live in beeld degene die je wilt verrassen een hart onder de riem steken.

Let op: wij maken een selectie uit alle aanmeldingen.