Nationale GezondheidsBeurs & AllergieBeurs gaan niet door in 2021, volgende editie in 2022.

De grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leestijl was oorspronkelijk gepland in februari 2021, en was uitgesteld naar 14 tot en met 18 september 2021 in de Jaarbeurs Utrecht. Maar helaas is er op korte termijn nog geen einde aan de huidige coronacrisis. Daarom is besloten dat de 14e editie van de Nationale GezondheidsBeurs & AllergieBeurs dit jaar geen doorgang kan vinden.

De impact op onze doelgroepen, bezoekers en exposanten, is nog altijd te groot en dat voelen we allemaal. De wisselende maatregelen van de overheid, het tempo van vaccineren en de dreiging van virusmutaties. Het is allemaal nog te onzeker om te vertrouwen op een herkenbare, succesvolle editie dit jaar.

Wij hebben daarom besloten tot het definitief afgelasten van de beurzen in 2021. De veiligheid en gezondheid van bezoekers, exposanten, leveranciers en alle medewerkenden aan deze grote productie staan vanzelfsprekend voorop. We gaan echter vol goede moed aan de slag voor een onvergetelijke editie in 2022.

De 14e editie zal dan plaatsvinden van 3 tot en met 6 februari 2022 in de Jaarbeurs Utrecht.
De beursorganisatie wenst een ieder alle kracht en gezondheid in deze crisistijd.

Met vriendelijke groet, Team Nationale GezondheidsBeurs & AllergieBeurs