Bingo !!!

Op zondag 25 april jl. hadden we de eerste echte online bingo via Zoom van patiëntenvereniging Leef. Het was best even spannend of iedereen via Zoom erbij kon zijn maar het is door onze host Petra bij iedereen gelukt. We speelden 8 rondes verdeeld in 3 bingosessies. Iedere ronde had 3 leuke prijzen. Jacqueline was de bingomaster en deze rol speelde ze met verve 😉. Ron draaide gezellig aan het rad. Daarnaast waren Evert (partner Jacqueline) en Heleen de juryleden. Zij controleerde of het een goede bingo was. De hoofdprijs een kleine BBQ met kipspit, voor terras of balkon, ging naar Harry van Keulen. Daarnaast zijn de volgende mensen ook in de prijzen gevallen: Henny Ligter, Medi Hassani en Wil en Joop de Vink. De prijzen zijn inmiddels door de desbetreffende mensen in ontvangst genomen.

Het was een geslaagde middag en we kijken al uit naar de volgende bingo!

De bingomaster met ondersteuning
Het productie team (Petra en Helee ) zorgde achter de schermen, dat alles, incl. verbinding op rolletjes liep
De deelnemers zijn op een scherm te zien vanuit het zenuwcentrum
Ineke Umans deed coronaproof mee op de bingolocatie