De Rode Loper – Den Bosch 2021 geannuleerd

Helaas moeten we de Nierstichting Rode Loper in Den Bosch voor dit jaar annuleren! We hadden goede hoop het dit jaar door te laten gaan. Echter, ondanks versoepeling van de coronamaatregelen en we stapje voor stapje wat meer mogen, zijn veel nierpatiënten nog steeds heel kwetsbaar. Uit de RECOVAC-studie -medegefinancierd door de Nierstichting- is gebleken dat veel nierpatiënten ondanks twee vaccinaties niet voldoende beschermd zijn omdat zij weinig tot geen antistoffen hebben opgebouwd. Dat betekent dat zij extra voorzichtig moeten blijven. Ook voelen veel van hen zich niet veilig genoeg om deel te nemen aan een groot evenement als de Nierstichting Rode Loper. Een onlangs uitgevoerde peiling onder deze groep bevestigt dit gevoel. Bij de Nierstichting Rode Loper staan het samenzijn en de verbinding met elkaar centraal. We organiseren dit evenement met en voor nierpatiënten. Dat is door de huidige situatie niet goed mogelijk. Daarom hebben we de moeilijke beslissing genomen het evenement dit jaar te annuleren. De Nierstichting en de Nierpatiënten Vereniging Nederland vinden het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt te komen.
Want: de Nierstichting Rode Loper doen we samen of niet.

Wij hopen in 2022 weer vol te kunnen gaan voor een Nierstichting Rode Loper waar iedereen gewoon bij kan zijn. Je inschrijving en eventueel behaalde donaties blijven dan ook gewoon geldig voor 2022. Mocht je toch liever nu je inschrijfgeld terug willen ontvangen, neem dan contact met mij op. Wij rekenen op je begrip voor deze beslissing.

Met vriendelijke groet,​

Roderick Oudemans | Nierstichting
info@rodeloper.nl