WANDELING op zondag 22 mei 2022                     Landgoed Zonnestraal te Hilversum 

Nu corona voor de meeste mensen minder ernstig verloopt, het aantal besmettingen afneemt en veel mensen gevaccineerd zijn, kunnen ook veel nierpatiënten het normale leven weer oppakken. Dit positieve nieuws brachten nefrologen in het webinar ‘COVID-19-ontwikkelingen, we praten je bij!’ op 6 april. 
 
Wij sluiten daar graag op aan en organiseren een wandeling op het prachtige landgoed Zonnestraal in Hilversum. In de buitenlucht kun je bijpraten met bekenden of nieuwe mensen ontmoeten.  
 
Zonnestraal werd in 1928 geopend als arbeids- en nazorgkolonie voor diamantbewerkers die aan tbc leden. Tegenwoordig geldt het complex als icoon van het Nieuwe Bouwen. 
 
Wandel je mee, dan kun je kiezen uit één van de drie opties

  1. Zelf lekker gaan wandelen over de prachtige hei. 
  2. Een uitgezette route wandelen (ca. 4,5 / 5 km.). Deze wandeling voert je over het unieke landgoed. De wandeling is gemarkeerd met lichtblauwe palen, zie ook de Route landgoed Zonnestraal.  (https://routesingooivecht.nl/route/landgoed-zonnestraal/)
  3. Een rondleiding over het landgoed van ca. 2 km., onder leiding van Jan Schriefer (gids landgoed Zonnestraal)  (duur: ongeveer 1,5 uur) 

Je kunt ‘s ochtends of ’s middags een wandeling doen. De groepen zullen niet groter dan 40 wandelaars zijn, schrijf je dus tijdig in voor 1 van de dagdelen. Ben je te laat met aanmelden, dan kom je automatisch op de wachtlijst!  


Programma

                                                                       OchtendgroepMiddaggroep

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers      10.00 uur                                            13.30 uur 
Start rondleiding & wandeling                        10.30 uur                                            14.00 uur 
Einde wandeling met iets te drinken              12.00 uur                                            15.30 uur 

De start is bij Brasserie Zonnestraal. Als je daar, na of vóór de wandeling wilt lunchen, dan kun je zelf contact opnemen met Brasserie Zonnestraal ( https://brasserie-zonnestraal.nl/). Dit is op eigen kosten. Vermeld bij je reservering graag dat je deelneemt aan de wandeling van de NVN.  

Voor wie is deze wandeling? 
De wandeling wordt georganiseerd voor alle leden van de Nierpatiënten Vereniging Nederland. Ben je nog geen lid, dan kun je toch meewandelen. Misschien maakt het je nieuwsgierig naar de andere activiteiten van de NVN en wil je ook lid worden ( https://www.nvn.nl/doe-mee/word-lid/)? 

Aanmelden
Je kunt je aanmelden met het formulier hieronder of op nvn.nl. Na aanmelding krijg je enkele dagen van te voren een bevestiging. 

Tot de 22ste mei, met hopelijk heerlijk wandelweer! 

Ans de Jong – Kooij  
NVN Coördinator Themadagen en Vrijwilligersbeleid  

INSCHRIJVEN OCHTEND

 INSCHRIJVEN MIDDAG